Pagina principala de servicii

Reparatii parbrize

Organizarea pe principii moderne a departamentelor asigura premisele oferirii de catre Raibak a serviciilor reparatii parbriz.
Circulatia pe drumurile publice cu parbrizul deteriorat poate conduce la accidente datorita vizibilitatii scazute si in plus iti poate aduce amenzi din partea organelor de control al traficului.

De aceea, daca ai parbrizul lovit sau fisurat, iti recomandam sa vii cat mai curand la centrul nostru care ofera servicii pentru parbrize. Este important ca reparatia sa fie efectuata cat mai curand, deoarece vibratiile din timpul mersului conduc de obicei la agravarea fisurii si pot avea ca rezultat deteriorarea iremediabila a parbrizului, devenind obligatorie inlocuirea acestuia.

Reparatia parbrizelor

Repararea parbrizului se face prin vidarea sparturii (extragerea aerului din spartura) si injectarea unei rasini speciale in spatiul gol ramas. Vidarea are ca efect aspirarea rasinii astfel incat fisura este complet umpluta.
Datorita faptului ca rasina si geamul au acelasi grad de transparenta reparatia este foarte putin vizibila, chiar si de la mica distanta.

Tipuri de fisuri reparabile

Sistemul folosit de noi permite repararea sparturilor, de tip "stea", "semiluna", sau a celor care sunt o combinatie a acestor tipuri precum si a fisurilor de pana la 10 cm.

Durata unei reparatii

Durata unei reparatii este de doar 20 de minute si poti pleca imediat, nefiind necesara imobilizarea masinii.


AVANTAJELE REPARATIEI

- repararea evita extinderea sparturii si inevitabil inlocuirea acestuia mai tarziu
- spartura reparata dispare din punct de vedere estetic in procentaj de 90%-95%
- pretul reparatiei este de maximum 15% din valoarea parbrizului
- reduceri pentru firme cu mai multe masini reparate
- reduceri pentru mai multe sparturi reparate pe acelasi parbriz
- repararea parbrizelor se poate face si la domiciliul clinetului sau sediul firmelor